Biludlejning Dublin

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Dublin

Leje af bil i Dublin er ganske enkelt. Ti udlejnings agenturer forefindes i Dublin Lufthavn, herunder flere internationale mærker, så de ankommende passagerer skal blot booke biludlejning inden ankomsten til Dublin. Dem, der overvejer biludlejning i Dublin bør huske på, at irerne kører i venstre side af vejen med et højrestyret rat, og de fleste Dublin udlejningsbiler komme med manuel gearkasse, medmindre andet er angivet

Søg biludlejning Dublin

 

Information omkring biludlejning Dublin

At køre i en udlejningsbil i Dublin kan være svært, fordi byen er ganske kompakt, med mange ensrettede og smalle gader, der kan gøre manøvrering vanskeligt. Sagen kompliceres af Dublins intense trafik problemer, som gør at kørsel i byen under myldretidsperioderne bør frarådes. Hvis har lejet en udlejningsbil i Dublin Lufthavn, kan chaufføren udnytte Swords Road for direkte adgang til byens centrum eller tage M50 motorvejen, som føre uden om Dublin imod vest og syd. Hvis du vælger at køre på M50, huske på, at det er en betalingsvej og spørg din udlejningsagent for et særligt vejafgifts pas.

Hvis du lejer en bil i Dublin, er det let at køre rundt i Irland for yderligere sightseeing. Irland er et land ses bedst ved at køre i bil, som giver dig mulighed for at komme ud og bruge tid på langs de mange små landeveje og naturskønne byer. Husk, at hvis du beslutter køre til Nordirland, vil du krydse en international grænse, som de fleste Dublin biludlejningsfirmaer opkræve et ekstra gebyr for.

 

Elverbrn legetj