Golf Dublin


Spil Golf i Dublin

Beliggende meget tæt på Skotland, hvor golf blev opfundet, har Irland en forkærlighed for golf. Der er masser af golfbaner ved Dublin for at holde entusiaster glade for et besøg i byen, hvor mange af dem er beliggende i byens ydre kvarterer og forstæder, inden for rækkevidde af byens centrum. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste Dublins golfbaner bruger "venstre" stil golf, som er populær i Storbritannien, snarere end den amerikanske golf stil med brede fairways.

Castleknock Golf Club - golfbane

Porterstown Road, Castleknock, Dublin 15; +353 (0)1 6408736; www.castleknockgolfclub.ie
Beliggende vest for Dublin City Centre ikke langt fra floden Liffey, er denne frodige 18-hullers par 72 bane designet af Jonathan Gaunt. I klubhuset finder du en pro shop, kaffe butik, omklædningsrum, en bar og en restaurant med udsigt over Wicklow Mountains. Green Fee starter ved € 30.

Deer Park Golf Course - golfbane

Howth, Co. Dublin; +353 (0)1 8322624; www.deerpark-hotel.ie/golf
Fred Hawtree har designet det største golf kompleks i Irland. Deer Park praler af at have en 18-hullers golfbane, to 9-hullers baner og en 12-hullers, par 3 bane, samt en pitch-og-putt bane. Beliggende i den maleriske kystby Howth, kun et par minutter nord for Dublin City Centre. Deer Park Golf Course kan ogs¨å huse gæster på deres hotel som er beliggende ved golfbanen. Green Fee starter ved € 18.

Edmondstown Golf Club - golfbane

Edmondstown Road, Rathfarnham, Dublin 16; +353 (0)1 4931082; www.edmondstowngolfclub.ie
Beliggende i Rathfarnham, en grøn forstad syd for Dublins centrum, har Edmondstown Golf Club en vidunderlig udsigt over Dublin Mountains. Som en moderne parkbane er denne 18-hullers golfbane kendt for sit vand og uberørte afsondrede huller. Green Fee starter ved € 55.

Portmarnock Golf Club - golfbane

Golf Links Road, Portmarnock, Co. Dublin; +353 (0)1 8462968; www.portmarnockgolfclub.ie
I 2009 rangerede Golf Digest Portmarnock som den bedste golfklub i Irland. Med imponerende udsigt over vand på tre sider, er denne 27-hullers par 72 bane er utroligt udfordrende på grund af de stadigt skiftende vindstød, som kommer fra mange retninger. Portmarnock Golf Club har været vært for en række turneringer og arrangementer, herunder den Irish Open og Walker Cup. Green Fee starter ved 180 €.

Elverbrn legetj