Hotel Dublin

Find inspiration til Hotel i Dublin

En populær turistby blandt rygsæk- og ferierejsende, er der Dublin hoteller som passer næsten alle budget og rejsetyper, fra billige og munter youth hostels til 5-stjernede resort hoteller. At være en kompakt by, er mange af budget mulighederne lokaliseret et par kilometer uden for byens centrum, mens flere lækre Dublin hoteller og en række af hostels er beliggende lige i midten af centrum hvor alt sker.Find Hotel Dublin

Westin Dublin Hotel

Dette overdådige, historiske hotel kan dateres tilbage til det 19. århundrede, hvor det var en bank, og bygningen er blevet vidunderligt restaureret, med smukke front facader og søjler. Med 5-stjerner, bringer Westin elegance til Dublin City Centre som et af de mest centralt beliggende hoteller i byen. Uanset om du bor på Westin eller ej, vil du ønsker at tjekke the Mint Bar, som ligger i en ombygget boks af den tidligere bank.

The Morgan

Et flot og smart Dublin hotel, The Morgan ligger lige i hjertet af Dublins underholdnings og nattelivs distrikt, Temple Bar. The Morgan gør brug af et minimalistisk, rent design med elegante møbler og et eksklusivt klientel i sin bar i underetagen, hvor byens kendte ofte kan ses drikke cocktails på sofaer under stjernerne. The Morgan er en af Dublins fineste hoteller, med en fantastisk beliggenhed.

Harding Hotel

Harding Hotel er et ”nede på jorden” men stadig stilfuldt hotel som kun ligger få skridt væk fra Christchurch Katedralen, en af Dublins største turistattraktioner. Venligt og centralt beliggende, er Harding Hotel et oplagt valg for dem, der søger et unikt hotel til en overkommelig pris. Deres bar, Darkey Kellys, gør et fantastisk sted for en pint.

Annandale Bed and Breakfast Dublin

Dem, der søger efter den berømte irske gæstfrihed i hjertet af byen bør overveje en nats ophold på Annandale Bed and Breakfast. Denne familiedrevne kro ligger langs en grøn allé i et af Dublins mest naturskønne kvarterer, Drumcondra, kun et par minutter nord for centrum.

Litton Lane Hostel

Budget rejsende og rejsende med rygsæk vil helt sikkert gerne checke ind på dette rene, venlige vandrerhjem som er beliggende i et renoveret musikstudie. Væggene her er fyldt med mange års musikalsk geni, herunder Tranebær, U2 og David Bowie, der alle brugte tid på at indspille musik her, da det var et studie. Nu, indeholder flere etager rene sovesale og private værelser og et venligt fælles værelse byder besøgende med konturerne af musikalske storheder.

 

Elverbrn legetj