Dublin shopping


Find de gode steder at shoppe i Dublin

Dublin er en fantastisk by at shoppe i. Flere gågader er blevet populære Dublin har shopping distrikter, med internationale mærkevare og mode varehuse fra udlandet.

Dublins shoppingsområde er opdelt i to: Henry Street på den nordlige side af floden Liffey, og Grafton Street på sydsiden. Grafton Street er måske det mest berømte Dublin shoppingsområde, og der vil du finde Brown Thomas (Irlands eget eksklusive stormagasin), Marks & Spencer, Vero Moda og Laura Ashley, samt en række sko butikker, mobiltelefon og smykker butikker. Ud over at være et shoppe paradis, er Grafton Street også et populært sted for Buskers - gøglere - der opsætter deres ting samt giver improviseret udendørs forestillinger langs gaden.

På den nordlige ende af Grafton Street er St. Stephen's Green Shopping Center, et indendørs indkøbscenter på flere etager med en slående hvid smedejerns ydre. Forretninger inde i centeret omfatter United Colors af Benetton, Argos, Hughes & Hughes boghandel og Zumo, blandt mange andre.

Lige vest for Grafton Street er en shopping perle: Georges Street Arcade. Denne indendørs og udendørs markedsplads er hjemsted for rækker efter rækker med unikke boder, der sælger hatte, brugte bøger, plader, tørklæder og smykker, til billige priser. På nord siden ligger Henry Street, der går imod vest fra O'Connell Street, mellemgaden er et andet fodgænger shoppingsdistrikt med en langt mere lokal atmosfære. Forretninger her omfatter H & M, Zara, Body Shop og Arnotts. Gaden er flankeret af to indkøbscentre, det ILAC Shopping Center og Jervis Center, som begge indeholder en række modebutikker, pengeautomater og madsteder.

Når du jagter souvenirs fra Dublin, er der ikke noget bedre sted at gå hen end Carrolls irske Gaver (57/58 Upper O'Connell Street, Dublin 1, +353 (0) 1 873 5709; www.carrollsirishgifts.com). Denne kæde af souvenirbutikker har forretninger over hele byen og har alle typer af irske souviniers du måske ønsker at købe, fra Guinness t-shirts til samleobjekter i krystal. Mange kommer også til Irland i håb om at finde en unik irsk uldtrøje og Blarney Woolen Mills (21 Nassau Street, Dublin 2, +353 (0) 1671 0068; www.blarney.com) er måske det bedste sted i byen at finde uldtrøjer og andet i uld.

Elverbrn legetj