Strande Dublin


 

Find ud af hvor de gode strande er i Dublin

Mens Dublin ikke er en by kendt for strande, er der flere kystområder i nærheden, der kunne opfattes som strande af Dublin. De fleste af disse forbindes med hyggelige irske kystbyer, der giver en skøn dags tur væk fra Dublin, med at fra butikker, til cafeer og pubber der kan udforskes.

Howth

Howth er en naturskønt badeby nord for Dublin City Centre kendt for sin friske fisk marked, og en fantastisk udsigt over Howth Havn samt Det Irske Hav. Flere vandreruter føre eventyrlystne vandrere omkring Howth Head, en stor halvø med udsigt over havet, mens selve byen kan prale af en vidunderlig samling af bistroer ved kysten og gode pubber. Fisherman's Market er åbent hver søndag. Howth er tilgængelig fra Dublin via DART toget fra Connolly togstation.

Greystones

Denne kystby syd for Dublin City Centre er opkaldt efter et bånd af grå sten, der adskiller to strimler af sand langs stranden. Populært for svømme og vand aktiviteter i løbet af sommeren, er den maleriske by hjemsted for adskillige gode bistroer, traditionelle irske pubber og is stande. Mens farvande i Det Irske Hav aldrig bliver helt varm, er Greystones på en solrig dag ganske behagelig. Greystones er tilgængelig fra Dublin via DART toget fra Connolly togstation eller Pearce/Tara Street DART stationer.

Bray

Ikke helt så fin som Greystones. Bray er en afslappet kystby der er populær blandt de lokale Dublin familier i løbet af sommeren. Bray er berømt for sin promenade, som strækker sig en kilometer fra havnen ud til Bray Head klippeformationen. Om sommeren er dette et godt sted for en rask gåtur langs vandet eller at sidde og nyde en pint på en sjælden solrig irsk dag. Ligesom Greystones er Bray beliggende syd for Dublin og er tilgængelig via DART toget fra Pearce/Tara Street stationer.

Elverbrn legetj